Amino alliance header afbeelding

De achtergrond van Amino Alliance®

Amino Alliance® is het gedachtengoed van Diederik van Nederveen en zijn oom, Em. Prof. Dr. Arne van der Gen. Het idee is tot stand gekomen na het bestuderen van een Nobelprijs winnend onderzoek.

Diederik van Nederveen heeft een succesvolle carrière in Hollywood achter de rug en sprak daar veel bekende acteurs die er alle belang bij hebben om er zo lang mogelijk goed uit te zien. Samen met zijn oom zag hij de kans om op basis van verschillende Aminozuren een voedingssupplement samen te stellen die voor iedereen toegankelijk kan zijn.

In 2009 is na lang vooronderzoek het product Amino Alliance® in de VS geïntroduceerd, waar het een doorslaggevend succes is met veel tevreden gebruikers.Daar blijken ook veel sporters enthousiast over het product.

Dit was de reden om, na de overstap naar Nederland, een onderzoek te laten doen door het Nederlands Zekerheidssysteem
Voedingssupplementen Topsport (NZVT). De Dopingautoriteit heeft na onderzoek in het laboratorium vastgesteld dat ook topsporters het product Amino Alliance® mogen gebruiken. Onze huidige voorraad betreft Batchnummer: 23A16AA Testdatum: 27-02-2023 houdbaar tot 31-01-2026.

Arginine - Een semi-essentieel aminozuur.
Lysine - Zit onder andere in kaas, eieren, melk, vlees, witte en bruine bonen, gevogelte en tarwe.
Glutamine - Komt in de voeding voor in Wei-eiwit, vlees, vis, bonen en noten en zijn rijk aan glutaminezuur.
Isomaltulose - Is aanwezig in extracten van honing en suikerriet. Het smaakt vergelijkbaar met sucrose met de helft van de zoetheid.

Amino Alliance is regelmatig op TV

Elke zondagmiddag om 16:30 uur bij RTL4 in het programma Nederland Ontdekt met de Besef Health Class. Daarnaast zijn we regelmatig op zondagochtend te zien bij het RTL7 programma Business Class met Harry Mens.

Onderstaande bekende Nederlanders zijn zeer tevreden over het gebruik van Amino Alliance®

Inge de Bruijn – meervoudig olympisch gouden zwemkampioen
Harry Mens – bekend van het programma Business Class
Ferry Doedens – acteur en tv presentator

Zit je lekker in je vel met Amino Alliance? Dit verbetert je zelfvertrouwen!

Amino Alliance® bevat veel goede eigenschappen op basis van onze verschillende bestanddelen.

Er zijn twee soorten aminozuren. Aminozuren die het lichaam zelf aanmaakt en aminozuren die via de voeding het lichaam binnenkomen. Een gezond lichaam is prima in staat om sommige aminozuren in voldoende mate aan te maken.

Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet meer in voldoende mate kan worden aangemaakt door het lichaam (en dan essentieel kan worden). Bij kinderen wordt dit nog wel voldoende aangemaakt.

Lysine is een essentieel aminozuur en zit onder andere in kaas, eieren, melk, vlees, witte en bruine bonen, gevogelte en tarwe.

Glutamine is een essentieel aminozuur en komt in de voeding voor in de vorm van glutaminezuur. Wei-eiwit, vlees, vis, bonen en noten zijn rijk aan glutaminezuur.

Isomaltulose. Dit is geen aminozuur maar heeft wel een belangrijke eigenschap.
De consumptie van levensmiddelen of dranken die in plaats van suiker, isomaltulose bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen of dranken.

Dit is tevens van belang voor de opbouw van sterke tanden en draagt bij aan het behoud van een sterk gebit.

Bij het gebruik van aminozuren in combinatie met isomaltulose kunnen de volgende voordelen ontstaan;

• Helpt gezonde en sterke nagels te behouden.

• Behoud van een normale huid.

• Draagt bij aan het onderhouden van gezond en sterk haar.

Twee soorten verpakkingen

Amino Alliance® is te bestellen als maand- of kwartaalverpakking. De leveringshoeveelheid begint vanaf 32 zakjes in een brievenbus verpakking. Het is de bedoeling dat je één zakje per dag inneemt. Je kan heel eenvoudig beginnen door een pakket te kiezen op onze bestelpagina. 

Amino Alliance gebruiker

De klantenservice staat tijdens kantooruren op weekdagen voor je klaar! Contact

Afbeelding
Amino Alliance zakjes

Tijdelijke aanbieding!

Bij het plaatsen van een Herhaalgemak bestelling worden er de eerste maand géén verzendkosten in rekening gebracht.