Nieuws2016-10-21T08:31:22+00:00

Nieuws

Voeding magazine nr. 3 studies samengevat

Voor Voeding Magazine nr. 3 heb ik twee wetenschappelijke studies samengevat: Medium vette kaas leidt niet tot verhoging LDL cholesterol vergeleken  met vetarme kaas (pdf). Zuivel verlaagt bij Chinezen het risico op overlijden aan een beroerte

19 oktober 2016|

Voeding Magazine nr. 2 2016: studies samengevat

Voor Voeding Magazine nr. 2 heb ik twee wetenschappelijke studies samengevat: "Het Voeding Magazine is het kwartaalmagazine van de Nederlandse Zuivel Organisatie met wetenschappelijke informatie over de relatie tussen zuivel, voeding en gezondheid

14 juli 2016|

Voeding Magazine nr. 1 2016: studies samengevat

Voor Voeding Magazine nr. 1 heb ik twee wetenschappelijke studies samengevat: "Het Voeding Magazine is het kwartaalmagazine van de Nederlandse Zuivel Organisatie met wetenschappelijke informatie over de relatie tussen zuivel, voeding en gezondheid

10 april 2016|

Leidt visolie tot gewichtsverlies?

Visolie-supplementen bestaan uit de visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Dit zijn omega-3 vetzuren die voornamelijk in verband worden gebracht met een beschermend effect tegen hart- en vaatziekten. Er zijn echter ook studies gedaan waarin gekeken is naar

22 december 2015|
Ga naar de bovenkant