Na anderhalf jaar eraan gewerkt te hebben met een team van I’m a Foodie verschijnt 19 juni mijn nieuwe boek ‘Eet als een expert – Zwanger!‘
Eet als een expert – zwanger! is het vierde deel in de serie ‘I’m a Foodie presents’. In Eet als een expert – zwanger! geven we wetenschappelijke onderbouwde informatie en praktische tips aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn over welke voeding het beste is voor moeder en kind. We laten zien dat je met een beetje creativiteit en omdenken de sushi, carpaccio en alcohol helemaal niet zult missen!
- Welke kaas kun je veilig eten? Wat zijn de risico’s van teveel koffie drinken, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain?
- Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër?
- Wat kun je doen tegen de misselijkheid of een ijzertekort? Heb je een (multi)vitaminesupplement nodig?
- Wanneer trek je aan de bel bij je verloskundige?
- Wetenschappelijk onderbouwde adviezen, maar ook praktische tips van ervaringsdeskundigen, diëtisten en verloskundigen.
- Met 60 recepten: gezonde recepten om voldoende vis, ijzer, en vezels binnen te krijgen. Heerlijke alternatieven voor alcoholische drankjes en ongezonde cravings. Plus maaltijd-prep voor na de bevalling!
Geschreven door het I’m a Foodie team van (kinder)diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers en ervaringsdeskundigen. Meer weten over het boek?
Ter ere van de lancering organiseren wij een inhoudelijk symposium voor verloskundigen en (kinder)diëtisten op vrijdag 14 juni.
- Hier vind je meer informatie over het boek.