Bouw jouw voedingsplan

Steeds meer fitness, sport en health professionals begeleiden klanten op het gebied van voeding. Zo is voedingscoaching vrijwel onmisbaar bij personal training. Kennis en inzicht op het gebied van voeding ontwikkelt zich in een razend tempo. Met regelmaat wordt nieuw onderzoek gepubliceerd.

Wat mag je verwachten?

Dit boekje leert je in tien stappen de basisbeginselen van voedingsleer. Het neemt je tevens mee in de meest recente ontwikkelingen en inzichten in de voedingswetenschappen! De inhoud van dit boek is gebaseerd op een enorme hoeveelheid wetenschappelijke studies. Desondanks is dit boek eenvoudig leesbaar en direct praktisch toepasbaar. Het boek Bouw jouw voedingsplan is bedoeld voor fitness, sport en health professionals zoals personal trainers, fysiotherapeuten, voedingscoaches, sportcoaches en andere vakgenoten die hun klanten of sporters intensief en doelgericht op voeding willen coachen. Het boek biedt een veelheid aan praktische tools welke direct zijn toe te passen.

De auteur is er zeker in geslaagd om een handzaam naslagwerkje samen te stellen dat goed bruikbaar is. – drs. Anneke Palsma.

Bouw jouw voedingsplan” is in iedere boekhandel te verkrijgen, waaronder Bol.com (gratis verzending, vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis, 30 dagen bedenktijd, gratis retourneren).

Hoofdstukken

  1. Wat heb je nodig?
  2. Energie en voedingsstoffen
  3. De energiebalans
  4. Wat zijn (on)gezonde voedingsmiddelen?
  5. Wat zijn (on)gezonde voedingspatronen?
  6. Gewichtsverlies
  7. Gewichtstoename en spieropbouw
  8. Etiketten lezen
  9. Begrijpen van voedings- en gezondheidsclaims
  10. Feiten en fabels

handboek-bouw-jouw-voedingsplan

Titel Bouw jouw voedingsplan
Auteur Rob van Berkel
Uitgever Blackboxpublishers
Bindwijze Hardcover
Aantal blz. 180
ISBN 10 9082511010
ISBN 13 9789082511017
Prijs € 29,95
Verschenen September 2016

Recensies